Fredag hadde «Nytt på nytt»-spin offen «Nytt på Nytt Quiz» premiere på NRK. Programmet ledes av komiker Christian Mikkelsen, som i hver episode har med seg fire quizdeltakere i form av kjente komikere.

Programmet har så langt blitt sett av 507.000 seere. Det er totaltall for både lineærseing og strømming. Det betyr at programmet ble helgens mest sette program på NRK.

- Dette er tall vi er svært fornøyd med. Et i utgangspunktet nytt format som har premiere under vårens varmeste helg som når over en halv million seere er over forventet, sier Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK til Kampanje.

- Veldig gøy at mange åpenbart satte pris på nyskapningen, fortsetter han.

Dagsrevyen søndag på det nest mest sette programmet med 426.000 seere, mens Norge Rundt var det nest mest sette underholdningsprogrammet med 329.000 seere.

Ifølge NRK er tempoet i Nytt på Nytt Quiz litt kjappere enn Nytt på nytt. Komikerne som utgjør quizpanelet konkurrerer om å svare så fort de kan.

- Forhåpentligvis er det mye du kjenner igjen fra Nytt på Nytt, samtidig som vi også kan tilby en energisk quiz-ramme, sier Mikkelsen i en pressemeldingen.

Deltakerpanelet utgjøre som nevnt av forskjellige komikere. Komikerne får to programmer til å kvalifisere seg videre til semifinaler og en eventuell finale.

Les også: Gullruten opplever seervekst for andre året på rad