Medieselskapet Tjuefire, som driver nettavisene Medier24 og Kom24, skal kutte fire årsverk. Det skriver selskapet i en pressemelding som er publisert på Medier24

Fjoråret skal ha endt med et underskudd på tre millioner kroner.

- Markedet for stillingsannonser var svakt gjennom hele fjoråret, men vi valgte å beholde staben for å gi gass i Medier24 og Kom24. Dessverre har også starten på dette året vært såpass svak, at vi ikke ser annen mulighet enn å redusere bemanningen for å sikre et sterkt økonomisk fundament. Vi har likevel stor tro på nisjesatsingen vår, og planlegger for videre vekst, sier styreleder Erik Waatland i Tjuefire.

Han overtar stillingen som ansvarlig redaktør i forbindelse med at Cornelia Kristiansen slutter i selskapet. Ifølge pressemeldingen har Kristiansen, som har vært ansvarlig redaktør for både Medier24 og Kom24, takket nei til et tilbud om å kun lede Medier24.

- Det er et valg jeg tar etter dialog med Erik. Jeg forstår hvorfor endringene skjer, men samtidig vil det innebære en annen jobb og rolle enn den jeg har hatt de siste årene. Så da er det riktig av meg å gå videre. Jeg ønsker ham og hele Tjuefire-gjengen all lykke til, og kommer til å heie på dem fra sidelinjen, sier Kristiansen i meldingen.

Parallelt med kostnadskuttene, skal datterselskapene Lab24 AS og Partner24 AS fusjoneres inn i Medier24 AS, som bytter navn til Tjuefire AS. Holdingselskapet Tjuefire AS bytter også navn.