Mediebyrået Initiative Universal Media (IUM) henter inn Kjetil Angell Kjerstad (36) som ny digital direktør. Angell Kjerstad forlater dermed stillingen som sjef i Telenors mobilselskap djuice for å bli digital direktør i mediebyrået.

- Vi er spesielt glade og stolte at Kjetil takket ja til å lede vår digitale satsing. Kjetil er en kapasitet medfartstid og relevant erfaring fra en av de største annonsørene, djuice, og ikke minst hans bakgrunn fra Microsoft, sier administrerende direktør Arne-Inge Christophersen i IUM.

Angell Kjerstad sier han ser frem til å være med å sette premissene for hvordan man skal drive digital markedsføring i Norge for fremtiden.

- Utviklingen innenfor det digitale annonsemarkedet har bare så vidt startet og jeg tror det vil bli krevende, men også fryktelig morsomt å jobbe i IUM de neste årene, sier Kjetil Angell Kjerstad.

Kjetil Angell Kjerstad har foruten sin djuice-erfaring også bakgrunn fra Microsoft, blant annet i stillingen som merkevaresjef for MSN i Microsoft.