Forrige uke rullet siste episode av «Null stjerner» over skjermen, men helt slutt er det ikke. Nå bekrefter Warner Bros. Discovery at det blir en ny sesong av reiseprogrammet til Linn Skåber og Ine Jansen.

- Tilbakemeldinger fra seerne og hyllesten serien har fått i kommentarfeltene har vært formidabel og utelukkende positiv. Det er nærmest blitt et folkekrav med ny sesong av «Null stjerner». Der er vi helt enige med seerne og det er gledelig å kunne avsløre at vi skal lage en sesong to, sier Magnus Vatn, ansvarlig redaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery Norge.

Sesongens første episode er sett av 489.000 og alle episodene har et snitt på 433.000. Det gjør programmet til et av vårens mest sette på TVNorge og Discovery+.

- Vi hadde stor tro på at  «Null stjerner», dette underfundige, varme og gøyale reiseprogrammet med hele Norges Linn Skåber og Ine Jansen, skulle slå an. At det har blitt tatt så godt imot der ute, gleder oss veldig. Linn og Ine finner gull på de rareste steder, og måten de møter og kommer i kontakt med mennesker på, åpner både for varm humor, men gir også utrolig fine historier fra de merkeligste kriker og kroker rundt om i verden. Når det er sagt vil jeg gjerne skryte av de som jobber bak kamera også. Dette er virkelig en fem-stjerners produksjon og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Magnus Vatn.