I en pressemelding tirsdag, opplyser DN Media Group at topplederkabalen løses internt. Amund Djuve blir ny konsernsjef og tar over etter Trond Sundnes, som meldte sin avgang i mars. DN Media Group eier Dagens Næringsliv og en rekke andre næringslivspublikasjoner i Norge og internasjonalt.

- Krevende tider gir nye muligheter. Vi har en unik posisjon med Norges beste næringslivsavis og ledende norske og internasjonale bransjepublikasjoner innen shipping, energi og sjømat. Vi skal bruke denne posisjonen til å utvikle journalistikken digitalt og bygge opp lønnsomme produkter og tjenester til det beste for våre lesere og kunder, sier Djuve.

Han har de siste tre årene ledet publikasjonsområdet i DN Media Group, etter at han forlot sjefsstolen i DN etter 22 år.

Les mer: Konsernsjef Trond Sundnes slutter i DN Media Group: - Et riktig valg

Baard Haugen som frem til nå vært finansdirektør, bli arbeidende styreleder og går inn i en nyopprettet rolle som administrerende direktør i holdingselskapet NHST Holding.

- I likhet med resten av næringslivet står vi overfor store endringer drevet av ny teknologi og nye brukervaner. Med ledende businesspublikasjoner både i Norge og internasjonalt, har DN Media Group et svært godt utgangspunkt for å sikre ny vekst og styrket lønnsomhet, sier Haugen.

Han kom til DN Media Group i 2019 fra industriselskapet Elopak, og har lang erfaring med omstilling og endringsarbeid.

Les også: DN skal kutte 20 millioner kroner: - Reklamemarkedet er en stor utfordring

Parallelt med endringene i ledelse vil styringsorganene i konsernet justeres. NHST Holding-styret under ledelse av Anette Olsen utvides og blir det fremste beslutningsorganet i gruppen.

- Ny ledelse og ny struktur vil bidra til større fart og digital vekst i det som fortsatt er et krevende marked, sier Olsen.