AntiDiffer ble opprettet i 2019 av Ann-Kristin Hansen og Iris Basic, som begge har bakgrunn i Bouvet, i samarbeid med reklame- og designbyrået Anti og management consulting-selskapet Differ. Basic har senere sluttet i selskapet.

Nå har det relativt nye design- og teknologibyrået ansatt Karen DeSilva som ny partner og UX Design Lead. Hun kommer fra rollen som Head of Design i konsulentselskapet Solidsquare. 

- Vi har de siste ukene fått tilliten til en rekke nye oppdragsgivere, som ser verdien av vårt tilbud innen forretningsforståelse, kreativitet, design og teknologi – i skjønn harmoni. Og da må vi selvfølgelig også styrke oss på flere områder, sier Ann-Kristin Hansen, som er daglig leder i AntiDiffer.

Karen DeSilva har til sammen 12 års erfaring fra Singapore, London og Oslo. Hun har tidligere jobbet i TietoEvry som Lead Designer for deres Strategic Design Lab, og som Senior UX/UI Designer. Hun har også forelest i interaksjonsdesign ved Nanyang Polytechnic School of Interaction Design & Digital Media i Singapore.

- Jeg ser frem til å lede og tilrettelegge design- og innovasjonsprosesser fra innsikt til implementering og gjennom dette skape verdier for våre oppdragsgivere og deres brukere, sier Karen DeSilva.

- At AntiDiffer består av svært erfarne og kompetente kolleger, krydret med noen av bransjens fremste talenter, er for meg et fantastisk utgangspunkt til å både utvikle og dele min kompetanse, fortsetter hun.