Preben Fjell, kjent som Prebz fra den suksessfulle Youtube-duoen Prebz og Dennis, er ansatt hos den norske nettleseren Vivaldi. De siste årene har Fjell jobbet som selvstendig youtuber og frilanser. Nå skal han jobbe med videomarkedsføring og å engasjere Vivaldis store nettsamfunn med mer enn 700.000 medlemmer.

- Jeg gleder meg til å komme i gang hos Vivaldi, og jeg er sikker på at vi kommer til å finne på masse sprell sammen fremover. Digg å jobbe for verdens beste nettleser, sier Preben Fjell i en pressemelding.

Vivaldi tar opp konkurransen med aktører som Google, Apple og Micosoft, og har allerede mer enn to millioner månedlige brukere. Fremover blir videoinnhold en viktig trafikkdriver, både for å tiltrekke seg nye brukere og engasjere de man allerede har, tror markedsdirektør Tor Odland i Vivaldi.

Videoinnhold er en av de fremste trafikkdriverne både for å tiltrekke seg nye

- Det er lett å bytte nettleser, men det er også et valg mange ikke tar lett på. Så vi må få folk til å kjenne at vi bryr oss og at vi engasjerer oss i livene deres. Det er der Preben kommer inn, sier Odland.