Mandag kveld sendte TV 2 ut en mail til sine Sumo-kunder hvor de informerte om at TV 2 Sumo ikke lenger vil kunne bli brukt på Playstation 3 og Playstation 4. Fra og med mandag 15. mars vil en ikke lenger kunne se på Sumo på de to konsollene.

Hvis du har Sumo-appen installert, vil den ikke lenger fungere etter denne datoen, forteller TV 2.
 
Mediehuset begrunner valget med at PlayStation 4 nå har blitt en syv år gammel konsoll, og at det ikke lenger er den nyeste konsollen fra Sony.
 
- De mottar ikke lenger hyppige oppdateringer fra produsent, og har ikke den ytelsen som kreves for å gi en god brukeropplevelse. Ettersom mange av våre kunder også har TV-modeller med innebygd app (Samsung, LG 2016-2020) eller Android TV har vi også mulighet til å tilby tjenesten vår gjennom flere andre plattformer, skriver TV 2 til sine kunder.
 
- Vi ønsker å gi en moderne og god strømmeopplevelse for våre kunder og for å gå videre med ny teknologi må vi også gi slipp på noen av våre eldre apper. Vi har det siste rullet ut nye og oppdaterte apper som tar sikte på å forbedre brukeropplevelsen, skriver TV 2 videre.