Try Pearl har ansatt Camilla Amelie Gundersen som inbound marketing-rådgiver. Hun kommer fra stillingen som senior digital markedsfører og partner i Inbound og har tidligere jobbet som content og community manager i Kunde & Co i København.

- HubSpot er en av verdens raskest voksende teknologiplattformer for salg og markedsføring med sterk vekst i Norden. At Try Pearl nå har valgt å satse for fullt på plattformen er ordentlig gøy, og jeg gleder meg til å få bli med på reisen, sier Gundersen.

Try Pearl er Try-husets nye satsing innenfor digital tjenesteutvikling, teknologi, UX og kreativ markedsføring. HubSpot er en software for selskaper som ønsker å jobbe på tvers av markedsføring, CRM, support og salg.

- Vi ser at mange av våre kunder ønsker å jobbe bedre på tvers av markedsføring, salg, CRM og teknologi. Det er ikke tvil om at plattformer som HubSpot vinner frem fordi det gir bedre resultater og er enkelt. Camilla er et viktig tilskudd til HubSpot-miljøet på huset. Hun er en av få med lang erfaring i plattformen, og har på kort tid bevist at hun mestrer det både strategisk og operativt. Vi er veldig fornøyde, sier fagansvarlig, Emilie Nøss Wangen.