Markus Rudberg (40) har en lang karriere i telekomindustrien før han nå blir en del av ledergruppen i Schibsteds mediedivisjon.

- Jeg kan ikke beskrive i ord hvor begeistret jeg er over å få starte i Schibsted. Det er en ære å bli del av en organisasjon som former medielanskapet i både Norge og Sverige - og som bidrar så positivt til å skape bedre samfunn for oss alle, sier Markus Rudberg i en melding. 

Han er i dag sjef for IT-plattformer og infrastruktur i Telia, hvor han leder en organisasjon på 230 ansatte. Tidligere har han hatt en rekke lederjobber i Tele2, men nå blir han altså teknologidirektør i Schibsteds mediedivisjon. 

- Jeg er veldig glad for at Markus Rudberg blir en del av ledelsen i Schibsted News Media. Han er en energisk leder med stor erfaring og kompetanse i endringsledelse. Han er sterk strategisk og har en dyp forståelse for de teknologiske mulighetene i vår virksomhet. I tillegg har han en veldig menneskeorientert lederstil, sier Siv Juvik Tveitnes, konserndirektør for Schibsted News Media. 

Rudberg starter som teknologidirektør i Schibsted News Media i mai - og vil være basert i Stockholm. Men han vil også - når pandemien slipper taket - reise ofte til Schibsteds teknologihuber i Oslo og Krakow. Sammen med Chief Product Officer Laila Dahlen vil han representere produkt- og teknologiteamene i ledergruppen i Schibsteds mediedivisjon. 

- Mitt fokus vil være å bidra til å gjøre andre i stand til å oppnå gode resultater og jobbe for å fjerne hindringer som måtte stoppe dette. Jeg elsker å arbeide med forbedringer og sammen med andre skape positive forandringer vi alle sammen kan se tilbake på med stolthet, sier Markus Rudberg. 

Det var tidligere Andreas Blaafladt som hadde denne tidligere, han har gått til en ny stilling som VP Engineering i Schibsted Nordic Marketplaces. 

Fra Telia til Schibsted:

Markus Rudberg (40) har en lang karriere i telekomindustrien før han nå blir en del av ledergruppen i Schibsteds mediedivisjon.