Cognito, et teknologisk drevet markedsføringsbyrå, starter nå opp et nytt selskap i Danmark, kalt Cogintio Digital ApS.

Det danske selskapet skal drives av Olivia Stokholm, som er partner i Cognito Digital. Olivia går også inn i Cognito sitt styre i Norge, og vil være en den av den samlede ledelse for Cognito i Norge og Danmark.

- I Cognito Digital samler vi vår norske og danske kompetanse, slik sørger vi for at våre nordiske kunder, både i de lokale markeder men også på globalt plan, får den fagekspertise de bør forevnte. Vi ser at det er et behov i markedet for byråer som har stort fokus på kvalitet, forretningsforståelse og fagkunnskap, samlet i ett miljø. Det er den oppgaven vi vil løfte frem i
Cognito Digital, sier Stokholm.

Stokholm har IT bakgrunn, og har 13 års erfaring innen Performance Marketing, blant annet fra den private sektor for finans, IOT, B2C-virksomheter og sist noen år på byråsiden.

- Store forventninger
Det er selskapet Bording Group som eier Cognito og konserndirektør Bernt Therp i Bording Group sier de ser på Danmark-utvidelsen som naturlig.

- Vi er svært glade for den nye satsningen i Cognito Digital og har store forventinger til samarbeidet. Cognito er et «Martech» selskap, og vi ser utvidelsen med Cognito Digital i Danmark, som et naturlig tilskudd til våre tjenester, sier Therp.

Daglige ledere i Cognito, Pål Brun Haugen og Wenche Leithe var med på å starte opp selskapet i 2002. 

- Tidligere har vi hatt samarbeidspartnere på våre leveranser av digital markedsføring, blant annet med selskaper i Danmark. Da vi nå fikk muligheten til å starte opp i egen regi så vi på det som en stor mulighet. Vi satser på det danske markedet, som er et spennende digitalt marked, sier Haugen til Kampanje.

Markedsføringsbyrået Cognito jobber med kunder som Specsavers, Moccamaster og Crayon. Selskapet teller i dag 15 ansatte.

I Oslo:

Rolf Nordahl, Pål Brun Haugen og Wenche Leithe på Cognitos kontorer i Oslo. Foto: Cognito