2021 har på mange måter fortsatt der 2020 slapp, med hjemmekontor og mye tid til fornyelse av hjemmet for millioner av nordmenn. Markedsplassen Finn.no har sett en økning i antall besøk under koronapandemien.

- I 2020 så vi en topp med besøk i mai måned, mens august var en god nummer to, sier kommunikasjonsrådgiver Linda Glomlien i Finn til Kampanje.

Fredag morgen la Finn.no-eier Schibsted frem sine tall for den norske markedsplassen og den viste at stillingsmarkedet nå har tatt seg opp og at selskapet igjen kan vise til vekst i omsetningen etter to kvartaler med fall. 

Les også: Schibsted knaller til med bedre tall – nå lysner det i stillingsmarkedet

Finn har også merket nordmenns interesse så langt i år.

- Det er 11,5 prosent flere besøk på Finn i januar 2021, målt mot samme periode i fjor, forteller Glomlien.

Kampanje har spurt Finn om de mest brukte søkeordene i januar 2021 og her kommer det frem at både skøyter og sofa topper listen. Her kan du se hele Topp ti-listen:

Plassering Søkeord
1. Skøyter
2. Sofa
3. Ski
4. Snøfreser
5. Kommode
6. Skrivebord
7. Spisebord
8. Tredemølle
9. TV
10. Hund

 

- Skrivebord er en stayer
Kommunikasjonsrådgiver Glomlien forteller at skrivebord har vært på topp ti-listen jevnt og trutt siden koronakrisen kom til Norge i fjor vinter. Skrivebord kom også på åttende plass over mest brukte søkeord på Finn i 2020. 

- I januar er det mye sesongbetont som skøyter og ski, men skrivebord er en stayer. Interessant at tredemølle nå er på Topp ti-listen, grunnet stengte treningssentre, og hund som det er stor etterspørsel etter, sier Glomlien om januar-søkene.

Les også: Korona-prising øker Finn-verdiene med nesten fem milliarder

Søkte etter Antibac da Norge stengte ned
Finn har også sendt topp-listen fra mars 2020, måneden da regjeringen iverksatte en rekke tiltak i håp om å bremse ned viruets spredning. Dermed er det mulig å se utviklingen under koronapandemien. 

- I mars 2020 var det antibac og skrivebord som gjorde inntog på listen, forteller Glomlien.

Her kan du se Topp ti-listen for mars i fjor:

Plassering Søkeord
1. Sofa
2. Sykkel
3. Rolex
4. Hagemøbler
5. Antibac
6. Skrivebord
7. Nintendo Switch
8. TV
9. Kjøkken
10. Kommode
Populær plattform:

Rubrikktjenesten Finn leverte gode tall for 2020 og kommunikasjonsrådgiver Linda Glomlien sier det er god fart også inn i det nye året. - Det er 11,5 prosent flere besøk på Finn i januar 2021, målt mot samme periode i fjor, sier hun. Foto: Caroline Roka