Try-huset styrker seg på forretningsutvikling og har ansatt Thomas Refvik som forretningsutvikler og strategisk rådgiver i Try Pearl.

- Korona har digitalisert handlevanene i rakettfart. Nå skal de fleste bedrifter fornye måten de møter kundene sine på nett, derfor er det veldig spennende å bli en del av et miljø som begynner med blanke ark og kan tenke nytt på de fleste områder, sier Refvik.

Refvik har en bred, tverrfaglig bakgrunn innen teknologi, markedsføring og salg, samt lang erfaring fra produktledelse i netthandel og har de siste ti årene jobbet med å lede produkt- og tjenesteutvikling i en rekke startups.

- Med sin bakgrunn gir Refvik oss det lille ekstra for å utvikle gode, smarte og sømløse løsninger både internt og sammen med kunder. Han er et viktig tilskudd til gjengen, sier administrasjonsleder Sara Løvf i Try Pearl.