Alexander Solbakken har jobbet som utvikler i over åtte år og kommer til Try Apt fra Nord DDB.

- Min motivasjon for å begynne i Try Apt er at selskapet har de mest sylskarpe og kreative fagfolkene i norsk reklamebransje. Du har spesialister her innenfor områder som kan virke snevre, men som gir helt ville resultater i en utviklingsprosess. Å jobbe med og lære av dem gir gode muligheter for meg å vokse faglig, sier han i en pressemelding.

Emilie Berget kommer fra Making Waves, hvor hun har jobbet med alt fra trykk til merkevarebygging, UX og visuell design de siste seks årene.

- Try Apts kreative løsninger har gjennomgående høy kvalitet. Det å bli en del av dette fagmiljøet er rett og slett utrolig gøy, og gir litt klype i armen-følelse. Nå gleder jeg meg til å jobbere tettere med spesialister innen branding og motion design, og være med på å skape gode digitale brukeropplevelser, sier hun.

Magnus Snickars kommer også fra Nord DDB. Han jobber med både print og digitale flater, og har de siste årene også utforsket motion design.

- Å få jobbe i tverrfaglige team bestående av spesialister i hvert ledd, er veldig inspirerende når man utvikler kreative løsninger. Derfor er jeg veldig godt fornøyd med å kunne bidra i et selskap der det alltid er arbeidsmetoden.