Anne Marte Ring kommer fra stillingen som Inbound Marketing Manager i det norske tech-selskapet Ardoq. Nå er hun ansatt for å jobbe med markedsføring mot bedriftsmarkedet i Vipps, såkalt B2B-markedsføring.

- For alle med interesse for fintech er det klart at dette er Norges råeste arbeidssted. Jeg ser enorme muligheter for videre vekst innenfor bedrift og internasjonalt, så jeg er kjempespent på å bryne meg på hvordan vi kan forenkle hverdagen for alle som tar betalt, sier Ring.

Før Ardoq jobbet hun med markedsføring i investeringsfirmaet Fisher Investments i London.

- Etter mange år i utlandet er det gøy å skifte side og nå hjelpe norske bedrifter med internasjonale ambisjoner. Jeg er superspent på å endelig få kombinere erfaringen min fra finans og teknologi til fintech hos Vipps. 

Leder for mennesker og merkevare i Vipps, Even Westerveld, forteller at de fikk nesten 200 søkere på stillingen. Han er godt fornøyd med kandidaten de endte opp med å ansette.

- Anne Marte er et funn! Hun har tatt arbeidet med digitale leads i B2B-segmentet til et nytt nivå i Ardoq og kommer til å vasse i muligheter i Vipps. Bare siden nyttår har Vipps fått 40 nye nettbutikker som kunder – hver dag. Fremover skal vi kommunisere både mer og smartere med bedriftskundene våre, ID og betaling er kompliserte temaer og vi skal være til stede for bedriftene med både trygge løsninger og god kunnskap. Anne Marte blir sentral i denne satsingen, sier han.