Try-husets satsing på netthandel og digital reklame, Try Pearl, starter året med to nyansettelser i Andreas Gulsrud og Øystein Borg.

- Vi ansetter de beste i markedet. De er gode på sitt fagfelt, men de må også ha gode samarbeidsevner for å bli en del av økosystemet på TRY-huset, sier daglig leder i Try Pearl, Kaare Øystein Trædal.

Andreas Gulsrud kommer fra en praksisperiode Deloitte Digital hvor han blant annet har jobbet for Næringslivets NOx-fond, Varig Forsikring og Sparebank1 Markets.

- Noe av det som gjør Try og Try Pearl så spennende som selskap, er måten man jobber i team på tvers av teknologi, analyse og kommunikasjon for å kunne tilby de beste løsningene. Det er utrolig stas å få jobbe med så mange dyktige mennesker, og få være med å bidra i dette miljøet, sier Gulsrud i en melding.

Øystein Borg har en mastergrad i datateknikk fra NTNU og har tidligere jobbet som utvikler i blant annet Schlumberger og Microsoft, der han har bygget alt fra større backend-løsninger til web og mobilapplikasjoner.