Foreningen Lær Kidsa Koding har fått på plass ny daglig leder i Julie Hansson Tangen. Hun kommer fra stillingen som kommersiell leder i Medier24.

- Jeg gleder meg stort til å få være med på det viktige arbeidet med å lære barn og unge å programmere. Med min erfaring, ønsker jeg å videreutvikle det allerede gode arbeidet i Lær Kidsa Koding, slik at enda flere barn og unge kan få muligheten til å utforske teknologi. Teknologi er viktig for fremtiden og jeg mener at det å tilgjengeliggjøre og introdusere flest mulig barn og unge for programmering tidlig, er avgjørende for at Norge skal kunne bli en enda sterkere teknologinasjon, sier hun i en pressemelding.

Lær Kidsa Koding har siden 2013 har arbeidet for at alle barn og unge i Norge skal få mulighet til å lære programmering, utforske teknologi, og få et innblikk i fagområdet informatikk.

- Styret i Foreningen for Lær Kidsa Koding ønsker Julie Hansson Tangen velkommen til å lede det viktige arbeidet for barn og unge i hele landet, i samarbeid med alle de frivillige, kodeklubbene og alle andre samarbeidspartnere, sier styreleder Helge Astad.