Planner og tjenestedesigner Gro Larsson fra reklamebyrået Per Høj fortsetter som jurygeneral i Gulltaggen, som er bransjeforeningen INMAs årlige prisutdeling, mens Marita Viken fra Unfold tar over som visegeneral i juryen. 

De får selskap av fire fagjuryledere. Ann-Kristin Hansen, daglig leder i Antidiffer, blir juryleder for design og teknologi, kreativ leder i Nord DDB, Frank Nystuen, blir juryleder for reklame og kommunikasjon, strategy planner i Anorak, Simen Hanssen, blir juryleder for mediestrategi, og head of publishers and marketing i Strossle Norge, Mari Grønvold, for innholdsmarkedsføring.

- Juryen gjorde i år en fantastisk innsats – og la ned et veldig godt stykke arbeid. Det samme vil skje i det kommende året, sier daglig leder Camilla Grund i INMA.

Fjorårets utdeling skulle etter planen gå av stabelen på gamle Deichmann i Oslo, men koronapandemien satte en stopper også for denne festen. I stedet ble vinnerne presentert på Kampanje.

Les mer: Try til topps i Gulltaggen – se alle vinnerne her!

Hvordan årets utdeling blir, er for tidlig å si, men den er planlagt å skje i mai.

- Det vil tiden vise. Dersom det lar seg gjøre, satser vi på en eller annen form for fysisk feiring. Det hadde vært hyggelig – og ikke minst etterlengtet. Vi får se hva tiden bringer, dette er work in progress og her vil vi komme tilbake med mer informasjon, sier Camilla Grund.

Gulltaggen skal premiere kreativ bruk av teknologi og digitale flater. Påmeldingen har åpnet.

- Vi gjennomførte store endringer før årets Gulltaggen ved å kategorisere Gulltaggen Award inn i fagdisipliner. Dette ble gjort siden fagområdet er så stort og komplekst, og det var et behov for å tydeliggjøre og strukturere kategoriene for de ulike fagmiljøene. Dette var en suksess i årets konkurranse og vi har derfor valgt å videreføre denne ordningen for neste års konkurranse, forteller Grund.