Helene Slettemoen (32) begynner i stillingen som innsikts- og strategidirektør i Diar med oppstart i februar.  Dermed tar Slettemoen turen fra konkurrenten Schibsted hvor hun har jobbet som sjef for analyse og effekt.  Bak fellessatsingen Diar står medieselskapene Aller Media og Amedia.

- Diar er ekstremt spennende og kraftfullt med høy dekning på over tre millioner mennesker. Med skarpe målgruppedata gjennom aID er dette relevant for de aller fleste kunder, og det gir mange svært spennende muligheter på mange nivåer, sier Helene Slettemoen til Kampanje.

Hun har vært i Schibsted i snaue 3,5 år. Før det jobbet hun med TV og online video i mediebyrået Starcom.

- Det å få være med å bygge et selskap med de forutsetningene de har innenfor nye og spennende løsninger i mediemarkedet blir gøy å komme i gang med. Dessuten gleder jeg meg til å treffe ekstremt kompetente mennesker fra ulike deler av bransjen i Diar, sier Slettemoen.

Diar ble etablert i 2019 og utvikler og selger displayannonsering innenfor dekning og aID-målgrupper på tvers av Aller Media og Amedia til annonsører. Gjennom Diar får annonsørene tilgang til 130 nettsteder med en dekning på over 3 millioner mennesker. Annonsørene har mulighet til å nå over 1,7 millioner innloggede aID personer gjennom Diar innenfor ulike målgrupper. Slettemoen sier hun «gleder seg til å være en del av et lag som skal bygge og utvikle digitale annonseløsninger til de som vil kommunisere med dagens og morgendagens kunder.»

- Bremset utviklingen noe
Administrerende direktør Kathrine Saastad i Diar gleder seg til å få Slettemoen på plass i Diar.

- Vi er svært fornøyde med å få Helene på plass. Hun har en svært viktig fagkompetanse for oss og våre kunder innenfor analyse, data og effekt. Ikke minst så har Helene en spennende profil, og etter min mening et talent som jeg er veldig glad for å ha på laget i tiden fremover, sier Kathrine Saastad.

Saastad føler at Diar er godt oppe og står etter et drøyt år i markedet.

- Vi er godt i gang, og har på kort tid fått en god portefølje med fornøyde kunder. Å starte opp rett før pandemien har ikke vært optimalt, og har naturlig nok bremset utviklingen noe, sier Kathrine Saastad.