Gustav Eddy Larsen har byttet jobb som en følge utfordringene i reiselivet. Ehandelssjefen i First Hotels, med ansvar for all annonsering og byråsamarbeid, har også lang fartstid fra mediebransjen der han jobbet i både Dagbladet og Aller Media som leder av den programmatiske satsingen.

- Jeg sluttet i First Hotels da det var en rekke permitteringer på grunn av korona, noe som er en kjent sak innen reiseliv dessverre, sier Larsen til Kampanje.

Da er det kanskje tryggere i bransjen for bilstoler. BeSafe er et Norsk selskap heleid av HTS-gruppen og designer og produserer bilstoler for barn i aldersgruppen 0-12 år.  

- Jeg har et brennende engasjement for de mulighetene som oppstår når kreativitet møter tech og ikke minst skape den beste brukeropplevelsen online, sier Larsen.

BeSafe startet opprinnelig som salmakeri i 1919, men gikk senere over til bil inventar. I 1963 gikk selskapet inn i bilstolbransjen, og var blant de første i verden som lanserte bakovervendte bilstoler.

- Vår målgruppe gjør i stor grad sin research rundt barneutstyr online og vi gjør i disse dager en større satsning på digitale flater. På tross av at vi er etablert som et premium merkevare i de fleste europeiske markeder har vi en relativt liten markedsandel. For å øke denne ytterligere har vi fått med Gustav på laget som vi er sikre på at med sin kunnskap og erfaring vil være med å ta BeSafe til nye høyder internasjonalt.  Gustav har lang og bred erfaring både fra programmatiske løsninger, men ikke minst e-commerce og konverteringsoptimalisering noe som vil viktige fokusområder for oss framover, sier Marie Helene Haavardsholm, direktør for merkevare og produkt innenfor salg i butikk.