Etter sommeren ble Toralf Waaktaar-Slokvik valgt som midlertidig administrerende direktør i markedsføringsbyrået Oculos. Nå tiltrår han stillingen permanent. I dag består byrået av 50 ansatte, og Waaktaar-Slokvik anerkjenner ansvaret det er å lede så mange mennesker.
 
- Å få lov til å lede de fantastiske folka i Oculos er rett og slett utrolig morsomt. Jeg er stolt, ydmyk og passe nervøs. Den gode flyten etter sommeren, i en såpass tøff tid, handler utelukkende om den fantastiske innsatsen folka våre legger ned hver dag, sier han.
 
Ifølge den nye permanente sjefen er det for tiden stor interesse rundt bruken av data. Mange er usikre på hva som er lov, og hvordan dataen kan forvaltes til nyttig innsikt og relevant kommunikasjon.
 
- Data og teknologi er kjernen i Oculos, og det er denne kompetansen som gjør oss svært godt forberedt når vi skal bistå våre kunder med å eksempelvis møte konkurransen fra Amazon, legger han til.
 
Henrik Hellenes, konstituert konserndirektør i Ahead Group Norge, forteller at Waaktaar-Slokvik, sammen med ledergruppen, har gjort en god jobb i å navigere selskapet gjennom en krevende periode.
 
- Toralf har sterk faglig og kommersiell kompetanse, er en dyktig kultur- og miljøbygger, og jeg er sikker på at Oculos vil nå nye høyder med Toralf i førersetet, sier han.
 
Byrået har den siste tiden hatt vind i seilene. De har signert nye kunder som ELKO, Glen Dimplex, Møller Mobility Group og Jotunfjellgruppen.