Christine Raybo Hatledal går til Netlife hvor hun blir teamleder, etter syv år som prosjektleder og leder for design og interaksjon i Making Waves.

Raybo Hatledal er en erfaren produktleder og rådgiver som de siste årene har hjulpet Ruter med å skape en mer helhetlig kundeopplevelse, og har tidligere vært digital produktsjef i Aftenposten og Storby.

- Jeg har hatt gleden å jobbe med Christine i min tid i Ruter og har opplevd hennes trygghet som prosjektleder og samtidig en driv etter å skape gode produkter for brukerne. Nå gleder jeg meg til å samarbeide med Christine i Netlife og levere den samme gode kvaliteten for andre kunder, sier Beth Stensen, leder i Netlife.

- Jeg liker å få ting til å ting å skje, og er opptatt av at produktene vi skaper skal ha reell brukerverdi og forhåpentligvis gjøre ting bare litt enklere enn det var, sier Raybo Hatledal.

I Netlife skal hun jobbe som teamleder for et team på tolv personer og være rådgiver med ulike kunder og utfordringer.

- Nå gleder jeg meg til å jobbe med teamet mitt, og og ha fine diskusjoner om hvordan vi kan skape gode opplevelser sammen med kundene - og så faktisk skape dem, sier Raybo Hatledal.