Etter seks år som digital markedsfører og sosiale medier-ansvarlig i Tine inntar Karoline Loland en ny rolle som markeds- og produktsjef i gründerselskapet Ordr. 

- Tine var et utrolig spennende og lærerikt sted for meg å være etter studier i Oslo og Shanghai, men etter seks år var tiden moden for noe nytt, sier hun.

Loland har en bachelorgrad i internasjonal markedsføring fra Handelshøyskolen BI og Fudan University i Shanghai. Loland egger ikke skjul på at overgangen fra et stort konsern til en start-up var brå. 

- Jeg gikk fra en trygg jobb i Tine, til å bli konsulent i en gründerbedrift i en ekstremt usikker periode. Samtidig ble jeg utrolig begeistret over produktet og bitt av gründer-energien i Ordr, og takket raskt ja til å gå inn i en fast stilling, sier hun.

I utgangspunktet hadde hun kun forpliktet seg til en kort periode som konsulent, men har nå blitt fast ansatt. Hun trekker frem muligheten for å tilegne seg erfaring fra utenfor dagligvarebransjen som en motivasjon for å takke ja til jobben i Ordr.  

- Toppet laget
Ordr tilbyr muligheten for å bestille mat og drikke, samt betale regningen fra mobilen når man er på restaurant, festival eller et arrangement og gründer Edwin Fjeldtvedt sier han gikk direkte for Loland.

- Nå har vi virkelig toppet laget, sier han.

Gründeren mener det å gå over til en mer effektivisert bestilling- og betalingsmåte i serveringsbransjen var fremtiden.
 
- Men endringen ville aldri skjedd så fort hadde det ikke vært for korona og smittevernstiltakene som følger med. Da var det ekstra godt å ha en knallsterk ressurs som Karoline med på laget for å hjelpe oss å navigere i riktig marked, sier Fjeldtvedt.