TRY Pearl har ansatt Carsten Mo som strategisk rådgiver innenfor CRM, 1:1-kommunikasjon og kundereise. Han har tidligere jobbet ved Handelshøyskolen BI, BAS kommunikasjon og Halogen som prosjektleder og rådgiver.

- TRY Pearl er rigget med fantastisk dyktige folk som forstår verdien i å bygge ned siloene mellom CRM, teknologi, salg og kundeservice. Det at TRY Pearl har startet og skalert opp raskt med «blanke ark» er helt avgjørende. CRM-faget har endret seg fra noe smalt innen markedsføring til å bli bredt og teknologisk styrt på kort tid, det er denne endringen TRY Pearl nå møter til fulle, her gleder jeg meg til å jobbe, sier Mo i en pressemelding. 

TRY Pearl er TRY-Husets satsing innen CRM, kundereise og digital tjenesteutvikling. Daglig leder, Kaare Øystein Trædal, sier at han er svært fornøyd med ansettelsen.

- Vi opplever en stor pågang fra kunder som ønsker å fornye CRM-arbeidet sitt, fornye kundereisene og skape nye brukeropplevelser for fremtidens krav, sier Trædal og fortsetter:

- Situasjonen rundt koronaen har forsterket både tempo og behovet rundt dette. Og har man dårlig tid, så må man jobbe på tvers av siloer innen markedsføring og teknologi. Vi kunne ikke startet på et bedre tidspunkt enn i år. Mo har mye erfaring fra slike prosjekter, så han blir gull verdt for oss og våre kunder.

Les også: Try Apt lanserer Nintendo-spill: - Veien har vært lang og krevende