Stemmene telles fortsatt opp og det er enda ikke klart hvem som vant tirsdagens presidentvalg i USA. Vinneren av valgkvelden heter imidlertid Calm, skriver bransjenettstedet Ad Age.

Meditasjonsappen var sponsor av CNNs nyhetsvarsler gjennom valgkvelden og kjørte også en 30 sekunder lang reklamefilm på valgkvelden der de rett og slett oppfordret seerne til å gjøre ingenting i et halvt minutt mens lyden av regndråper på blader skulle få dem til å slappe av.

Det var et avbrekk mange amerikanere kan ha hatt et stort behov for i disse tider.

Ifølge Adweek har appen investert mye penger i reklame i det som har vært et intenst nyhetsår. De kaller det «et glimrende markedsføringsgrep».

- I et ekstremt stressende år, leter teamet vårt alltid etter måter å gi forbrukere en påminnelse om å ta et dypt åndedrag og komme i kontakt med seg selv, sier Senior Director of Growth Marketing, Erin Hassey, til Adweek.

Sponsoratet ga Calm 12 gang så mye omtale som på en vanlig ukedag. På Twitter kommenterer flere ironien i at meditasjonsappen sponser valgkvelden, mens andre mener sponsoratet er et eksempel på en merkevare som forstår sin rolle i nyhetsdekningen.