Trys nye teknologibyrå Try Pearl legger på seg i antall hoder og henter inn tre nye UX-designere.

-Vi merker at vi har funnet en «sweetspot» i markedet mellom IT, markedsføring og CRM og skalerer raskere enn planlagt, nå henter vi inn tre UX-designere og utviklere, sier daglig leder i Try Pearl, Kaare Øystein Trædal.

Trædal sier videre at han «merker at norske bedrifter er ekstremt opptatt av å styrke seg på sømløse brukeropplevelser.»

De nye ansatte er Hanna Solli Storaker, Claire Lindén og Elisabeth Elboth. Solli Storaker er utvikler som er utdannet på NTNU og har jobberfaring fra DIFI, Making Waves og Bouvet, mens Lindén er senior UX-designer som har jobbet for selskaper som Ark, Vitusapotek og TripAdvisor.

- Vi er nøye med hvem vi ansetter. Vi har ikke planer om å bygge nok et techselskap med liten egenerfaring fra netthandel. Det har vi vel nok av. Vi trenger mangfold for å å lykkes med våre ambisjoner og er særlig på jakt etter folk som både har erfaring med netthandel fra et brukerperspektiv og dyktige utviklere og UX-designere, sier Trædal.

Ancher Elboth er utdannet i Industriell design og kommer fra jobben som sjefsdesigner i Poption.

- Vi synes Try Pearl er et veldig spennende selskap med store ambisjoner om å endre hvordan vi jobber på tvers av fagdispliner. Vi ser også at norske bedrifter synes det er spennende å jobbe med oss fordi vi ikke skal jobbe i siloene som er der, men på tvers av dem, sier Ancher Elboth.