Etter tre år i Scandinavian Design Group er Christian Braathen klar for Try-huset der han blir rådgiver og kundeansvarlig i Try Apt.

- De viktigste oppgavene mine blir å hjelpe nye og eksisterende kunder med å nå sine mål. Kundens strategi og behov skal alltid diktere hvilke fagspesialister som implementerer det kreative uttaket. Ingen kommunikasjonshus har flere kreative miljøer innen design, tech og historiefortelling enn Try. Å få jobbe i et sånt miljø var det derfor enkelt å takke ja til, sier han.

Daglig leder Trine Harnes forteller at hun har jaktet på flere kreative rådgivere med sterk forretningsforståelse, og er svært fornøyd med nyansettelsen.

- Christian har jobbet med flere av Norges ledende merkevarer og kan designmetodikk til fingerspissene. Ekstra imponert er jeg over resultatene han har bidratt til å skape for aktører som Vipps og Amerikalinjen. Christian har også vært rådgiver og fasilitator for internasjonale selskaper som Mastercard. Hans erfaring og kompetanse vil være av stor verdi for våre kunder og Try Apt.

I tillegg til SDG, har Braathen erfaring fra byråer som Leo Burnett, McCann, Kitchen og Breakfast,