E-sportklubben har fått inn TV 2-profil Stian Blipp og Therese Johaug-manager Jørn Ernst på eiersiden. Det skriver klubben i en pressemelding i dag. 

- Vi er veldig fornøyde med å ha sikret oss ekstremt dyktige og aktive investorer i form av Jørn og Stian, som vil utvikle klubben og merkevaren både nasjonalt og internasjonalt. De er begge i toppen av sine fag og besitter komplementær kompetanse som vil komme organisasjonen til stor nytte. Vi ser alle øye-til-øye på hvilken posisjon e-sport og gaming har for den yngre målgruppen i dag, og er etter de siste tids korona-måneder uten tvil om hvor fremtidens sponsor- og underholdningsprodukt ligger, sier Steffen Willumsen, kommersiell leder og medgrunnlegger i Nordavind.

I tillegg til jobben som programleder for «Senkveld» på TV 2, var Stian Blipp med å starte Anti Brandpeople i 2014. Han solgte seg ut derfra rett før nyttår.

I Nordavind skal Blipp jobbe operativt med utvikling av innhold, medietrening og merkevarestrategi, samt være ambassadør for merkevaren. Ernst skal bistå på den kommersielle siden av klubben med produktutvikling og salgsprosesser mot nye segmenter.

- Dette er jeg enormt forventningsfull til. E-sport er en rakett på verdensbasis, men den har et stykke å gå her til lands. Jeg ønsker å få norsk e-sport på kartet og jeg er ikke i tvil om at Nordavind er gjengen å gjøre det med. De er dedikerte, smarte og lidenskapelige folk som først og fremst har kjærlighet til spillmediet. De er en profesjonell klubb som jeg føler er den beste representanten for sporten i Norge. Jeg gleder meg til å sette i gang, sier Blipp.

Jørn Ernst skal bistå Nordavind på den kommersielle siden av klubben med produktutvikling og salgsprosesser mot nye segmenter.

- Gjennom tett samarbeid med Nordavind det siste året har jeg fått bekreftet hvilket stort potensial e-sport har her til lands, og da var det en naturlig videreførelse av vårt eksisterende samarbeid med å ta eierskap til klubben. Det er også ekstra hyggelig at Stian blir med på reisen videre og jeg ser stort frem til å jobbe med han og resten av klubben i tiden som kommer, sier Jørn Ernst.