Netlife ruster opp på teknologi og henter Leo Toneff fra Schibsted og Svale Fossåskaret fra Kartoteket.

- Jeg valgte Netlife fordi jeg synes det er spennende å jobbe med en stor variasjon av prosjekter og kunder. Det er noe jeg får hos Netlife, sier Toneff.

Toneff kommer fra jobben som utvikler i Schibsted, hvor han jobbet med systemer rundt annonsering for Schibsted sine sider som Aftenposten, Finn og VG.

Fossåskaret kommer fra Kartoteket, et eget firma hvor han har jobbet med frontend-utvikling og visualisering av data.

- Jeg har i mange år sett på Netlife som det mest solide, men minst pretensiøse firmaet i bransjen. Et firma som har levert substans foran glans, uten å være kjedelige. Og som tar web på ordentlig alvor, sier Fossåskaret.

I Netlife skal de begge jobbe for kunder som spenner fra veldedige organisasjoner til store etablerte virksomheter. Det blir alt fra digitale tjenester, apper og nettsider til kundereiser, strategier og identitet.

- Jeg gleder meg virkelig til å få bli en del av et kollegium som virker både veldig faglig sterkt og samtidig veldig sosialt raust; til å få jobbe med flinke folk og spesialister som sammen er sterke nok til å levere godt på store og spennende prosjekter, fortsetter Fossåskaret.