Heidi Austlid har sagt opp sin stilling som administrerende direktør i interesseorganisasjonsen IKT-Norge. Hun har ledet IKT-Norge siden 2015, men vil etter sommeren tiltre som administrerende direktør i Den norske Forleggerforening.

- Jeg er stolt over å ha ledet bransjeorganisasjonen for digitale næringer de siste fem årene. Vår næring bidrar til all den omstilling som Norge nå står i, og som vi virkelig har fått kjenne på den siste tiden. IKT-Norge er og skal være en tydelig stemme i den offentlige debatten, sier hun i en pressemelding.

Styret i IKT-Norge starter nå arbeidet med å finne ny toppleder.

- Styret i IKT-Norge er stolte av det laget IKT-Norge er og den stemmen de har i samfunnsdebatten. Heidi Austlid har også vært en viktig bidragsyter til at IKT-Norge er en solid organisasjon med et kompetent lag som hver dag jobber med å bedre rammebetingelser for det digitale næringslivet. Vi tror vi vil få mange spennende kandidater til topplederstillingen, sier styreleder Toril Nag.