14. mai skulle INMA avholde årets Gulltaggen på Deichmann i Oslo med over 800 deltakere. Det blir det ikke noe av, opplyser daglig leder Camilla Grund om i en pressemelding.

Årsaken er selvfølgelig myndighetenes retningslinjer for å begrense spredningen av korona-viruset.

- Men vi opprettholder selve kjernen i Gulltaggen og det viktigste med arrangementet, nemlig selve konkurransen, sier daglig leder Camilla Grund i INMA.

- Slik situasjonen er nå, er det her vi står og det skal gå helt fint. Vi har et ansvar i forhold til liv og helse – ja, vi alle har nå et kollektivt ansvar i forhold til å bidra til å dempe spredningen av korona-viruset. Og selv om den morsomme festen helt sikkert vil bli savnet av mange i år, så består bransjen av oppegående og fine folk som forstår hva som er viktigst akkurat nå, fortsetter hun.

Fristen for å sende inn bidrag til konkurransen går ut mandag, og jurygeneral Gro Larsson fra Per Høj skal sammen med 40 jurymedlemmer fortsatt kåre årets vinnere.

- Det vil altså likevel foregå en kåring av de beste arbeidene fra 2019, og vi jobber med et vel så godt alternativ for å gi heder og ære og oppmerksomhet til årets vinnere uten å måtte gjøre dette på en tradisjonell måte der man møtes fysisk på en festmiddag. Vi vil komme tilbake til hvordan dette skjer. Men vi lever jo i en digital verden full av muligheter – og vi har jo over gjennomsnittet trua på kommunikasjon og markedsføring som virkemiddel, så vi skal nok klare å gjøre stas på vinnerne også i år, til tross for dagens situasjon, sier Camilla Grund.