Ifølge de ferske regnskapstallene til Accenture økte omsetningen med drøye syv prosent til 2,54 milliarder kroner siste regnskapsår. Men resultatene fulgte ikke etter, skriver Finansavisen.

Accentures overskudd på driften økte fra 45,7 millioner kroner, til 57,1 millioner kroner noe som ga et løft i resultatmarginen på 0,1 prosent.

- Vi er først og fremst fornøyd med omsetningsveksten og en forbedring i resultat. Samtidig har vi fått med oss flere nye dyktige kolleger, sier administrerende direktør i Accenture, Tonje Sandberg, til avisen.

Accenture sysselsetter over 1.000 mennesker og ved årsskifte var staben på 1.100 mennesker. Et av områdene det satse mye på er Accenture Interactive.

- Vi har en betydelig satsing på Accenture Interactive i Oslo, et opplevelsesbyrå som kombinerer kreativitet, strategi og teknologi for å skape verdens beste kundeopplevelser, sier Sandberg.

Til Kampanje sier Accenture at de ønsker å gi detaljert informasjon om omsetningen og omsetningsvekst innenfor område Interactive.