E-sportselskapet Good Game er den største turneringsoperatøren i Norge, og står bak e-sportskonkurranser som Telialigaen, Altibox eSerien og Fortnite Fredagskos. I tillegg driver selskapet nettavisen Gamer.no, Norges største forum for gaming og e-sport. Good Game opplever kraftig vekst, og setter nå Erling Rostvåg inn som administrerende direktør.

- Good Game mangedobler omsetningen i 2019, og har som mål å bygge norsk e-sport til internasjonal toppklasse. E-sport er verdens raskest voksende populærkulturelle fenomen, og Erling er skreddersydd for å lede dette spennende arbeidet videre i Norge, sier Harald Strømme, styreleder og gründer i Good Game.

Etter å ha å vært liga- og turneringsansvarlig i Gamer.no siden 2016, og senere i moderselskapet Good Game, tar Rostvåg nå skrittet opp og tar lederrollen i selskapet.

- Med tunge og langsiktige samarbeidspartnere som Telia, Norsk Tipping og Norsk Toppfotball, må vi profesjonalisere vår egen drift. Hele gjengen i Good Game har lagt ned en formidabel innsats over flere år, men den raske veksten krever en mer strømlinjeformet organisering av arbeidet. Denne utnevnelsen er et viktig skritt i riktig retning.

- Jeg har jo egentlig allerede hatt drømmejobben, men jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye oppgaver. Jeg ser fram til å løfte blikket og hjelpe Good Game, og norsk e-sport, til neste nivå, sier Rostvåg, som har fungert i den nye rollen siden sommeren.

Grunnleggeren av Gamer.no, Tor-Steinar Tangedal, går inn i rollen som Produktsjef og Community Manager der han blant annet vil følge opp Telialigaen og andre turneringer tettere. I tillegg går han i styret i selskapet, sammen med Harald Strømme, Trond Killingstad, Johan Brand og Sindre Østgård.

- Etter 17 år som gründer har jeg erfart at jeg trives aller best med å være direkte involvert der det skjer. Jeg gleder meg virkelig til å jobbe enda tettere med å bygge opp og stimulere det norske e-sportmiljøet. Vi har kommet langt, men det er et stort forbedringspotensiale, sier Tangedal.