Det var i juni i år at det ble kjent at de to tidligere Bouvet-kollegaene Ann-Kristin Hansen og Iris Basic skulle starte opp det nye teknologi- og designselskapet AntiDiffer. Nå henter oppstartsbyrået inn to nye partnere i Stine Modal og Lasse Klein.

- Vi er heldige og har hatt full fart fra dag en og da trenger vi å fylle opp med folk. Vi ville gjerne ha på plass et godt seniorteam først, og det har vi nå på plass med Stine Modal og Lasse Klein ombord. Vi har mange spennende kunder og prosjekter som vi er i gang med, sier Hansen til Kampanje.

En av kundene AntiDiffer jobber med er Schibsted og mediekonsernets nye pakkeselskap Svosj.

- Vi har mange spennende kunder og en av dem er Schibsted. Vi fortsetter samarbeidet, det er gøy å jobbe med en kunde som er så framoverlente og tenker innovativt.

Det er to designere AntiDiffer nå knytter til seg.  Stine Modal er en designer som har jobbet med digitale løsninger i en årrekke og var sist leder for designavdelingen i Knowit Experience.

- Da forespørselen om å bli med på å starte opp AntiDiffer var jeg ikke vanskelig å be. Å være med å bygge opp et selskap forankret i design og forretningsforståelse er noe som passer meg utmerket, sier Stine Modal.

Lasse Klein er en Ann-Kristin Hansen kjenner godt. Han var sist fagansvarlig for brukeropplevelser i Bouvet og sier han «lenge har gått med en drøm om å bygge opp et eget selskap.»

- Du har ikke litt dårlig samvittighet når du henter seniorer fra din gamle arbeidsplass Bouvet?

- Jeg er veldig glad i min gamle arbeidsplass og har et godt forhold til de, men når flinke folk tar kontakt med meg så kan jeg ikke si nei bare fordi de kommer fra Bouvet. Men jeg kommer ikke aktivt til å lete blant mine tidligere kolleger, sier Hansen.

- Er det enklere å finne flinke folk når dere kan tilby dem partnerskap med engang?

- Vi har vært oppatt av å få på plass en ledergruppe så vi kan utvikle våre ulike fagområdene. I den forbindelse syntes vi det var riktig at partnerskap var en del av den pakken. Det at man får eie deler av selskapet er selvsagt motivere.  Vi trenger flere flinke folk, og er ute etter fagspesialister inne både design og frontend-utvikling. Vi ser spesielt etter folk med to til fire års erfaring, så vi får et blandet team.

Les også: