Shortcut har ansatt Tadej Slamic som chief technology officer eller teknologidirektør. 

- Vi ser at kravene våre kunder stiller i dag til hele den tekniske løsningen, både apper og digitale plattformer, krever at vi rigger oss for å levere enda bredere og med helt andre krav til sikkerhet og skalerbarhet enn før. Og vi er derfor utrolig glad for at Tadej tar utfordringen med å ta fagmiljøet vårt enda noen skritt lenger, sier administrerende direktør, Arve Egil Håbjørg, i Shortcut.

Håbjørg forteller at han traff sin nye teknologidirektør i London og at veien derifra til Shortcut var kort. Byrået har laget apper for blant annet Cutters, Ruter og Rema 1000. 

- Shortcut er stedet å være hvis man er opptatt av apper. Jeg ble overrasket da jeg hørte om hvilke apper selskapet har vært med på å lage. Shortcut er etter min mening det beste stedet å være hvis du søker faglige utfordringer innen apper og digitalisering, sier Slamic i en pressemelding. 

Han gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer.

- I tillegg til å fange opp teknologiske trender og nye muligheter for Shortcut ønsker jeg å bygge et enda bedre team gjennom en positiv, inkluderende og resultatorientert kultur, sier Slamic. 

Shortcut skriver at videre i meldingen at Slamic ledet Lloyds Banking Groups digitale transformasjon, noe Slamic selv beskriver som noe av det største han har vært med på.

- Jeg har hatt gleden av å lage en app som benyttes av millioner av brukere hver eneste dag. Det er en følelse jeg unner alle app-utviklere. Å lage appen til Lloyds, som ble kåret til beste bankapp i Storbrittania tre år på rad, gjør noe med deg, forteller Slamic.

Shortcut ble etablert i 2007 og har i dag 80 ansatte i Oslo og Bergen.