Styletime har tidligere vært en del av Let's Deal og Schibsted Growth. Nå tar Finn over tjenesten og plasserer den i Finns nye markedsplasser, en helt ny avdeling som skal jobbe med innovasjon og utvikling.

- Dette gir Finn en kjempespennende mulighet i tjenestemarkedet. Finn er et vekstselskap, og som vekstselskap ser vi alltid etter nye muligheter og områder som kan bidra til å verdiøke og videreutvikle Finns markedsplasser. Å etablere seg innenfor tjenestemarkedet er noe vi mener at kan bidra til dette, sier Rob Van Sundert, Business Unit Manager for nye markedsplasser i Finn.

Styletime er en plattform for booking av frisør-, skjønnhet- og velvære-timer.

- Finn er imponert over hva Styletime har fått til på kort tid. Man har klart å skape et konsept som fungerer godt og som har både betalende kunder og svært fornøyde brukere. De har i tillegg en solid posisjon blant den yngre målgruppen, og har i løpet av kun to år fått en sterk markedsposisjon med over 350 salonger og tusenvis av aktive brukere.

Styletime har fem ansatte og Kristian Gulli Larsen, som i dag er leder for Styletime, vil fortsette å lede satsingen.

- Å bli en del av Finn er utrolig spennende og en stor mulighet for oss. Det vil gi kraft til å enda raskere lage et bedre produkt både for frisører og skjønnhet- og velværesalonger, og for alle dem som ser etter en ny salong eller behandling. Vi gleder oss veldig til å bli en del av et miljø som vi kan lære mye av, sier Gulli Larsen.