Det er Finansavisen som fredag skriver at tallene til IT-selskapet, som også jobber innenfor digital tjenesteutvikling og kundeopplevelser, er sterke. Toppsjef Sverre Hurum ser heller ingen mørke skyer på horisonten.

- De langsiktige utsiktene er veldig bra, men tredje kvartal kan bli noe verre enn normalt. Det kan nok bli et møkkakvartal. Sommeren er vanskelig på grunn av ferieavviklingen, men i tillegg har vi mange nyutdannede på vei inn i selskapet. Det tar også litt tid å komme ordentlig i gang etter ferien og det tar tid før de nyansatte begynner å fakturere, sier Hurum til avisen.

Uansett ligger Bouvet an til å nå målsetningen om to milliarder kroner i omsetning og konsulentselskapet har dermed doblet omsetningen fra 2012 til 2019.

Inntektene i første halvår økte med 18,2 prosent til 1,1 milliarder kroner, mens overskuddet løftet seg med 22 prosent til nesten 100 millioner kroner.