I en melding fra strømmetjenesten Tidal, tidligere kjent som Wimp, avviser administrerende direktør i selskapet, Richard Sanders, alle anklager som har kommet frem i en lengre artikkelserie publisert i Dagens Næringsliv (DN).

DNs avsløringer om at strømmetall er manipulert og manglende utbetalinger til artister, har ført til stor uro rundt selskapet.

Nå har Sanders sendt ut en melding der han kommenterer bråket.

- Vi avviser alle påstander som er fremsatt av Dagens Næringsliv. Selv om vi normalt ikke kommenterer nyheter vi mener er usanne, føler vi at det er viktig å se til at våre artister, ansatte og abonnenter vet at vi ikke tar lett på sikkerhet og integriteten til vår data, og vi vil ikke fire på vår forpliktelse til dem, heter det i meldingen.

Sanders opplyser videre at Tidal har engasjert et uavhengig firma innen cybersikkerhet for å gjennomgå hva som har skjedd.

Til Kampanje sier administrerende direktør og ansvarlig redaktør i Dagens Næringsliv, Amund Djuve, følgende om Tidals siste utspill. 

- Det vi har beskrevet er korrekt, og vår fremgangsmåte og metode har vi gjort grundig rede for i den opprinnelige artikkelen om manipuleringen av dataene. Det er påfallende at Tidal tilsynelatende kun er opptatt av hvordan DN har fått tak i selskapets data, men konsekvent unnlater å kommentere hva disse dataene faktisk viser, sier Djuve.