Viacom International Media Networks skal i samarbeid med Canal Digital og Get by på de nyeste filmene fra Paramount, samt et utvalg av klassikere og flere hundr epidoser av tv-serier fra Viacom-eide MTV og Comedy Central.

Navnet på den nye strømmetjenesten er Paramount+, men i motsetning til tjenester som Netflix, Viaplay og TV 2 Sumo, er Paramount+ forbeholdt kunder av Canal Digital Satellitt, Canal Digital Kabel og Get ved lanseringen i oktober.

- Paramount+ er et banebrytende konsept for oss, og en viktig forlengelse av vårt betalings-tv-tilbud til våre distribusjonspartnere. Det er første gang vi samler rettigheter til premierefilmer med vårt tv-innhold og tilbyr det til Canal Digital- og Get-kunder som en strømmetjeneste, sier Andrea Sahlgren, nordisk visedirektør i Viacom International Media Network.

- Paramount+ skal komplimentere vårt eksisterende tilbud og samtidig støtte seernes stigende etterspørsel om å ha tilgang til film-og tv-innhold uansett tidspunkt og plattform fortsetter hun.

Tjenesten skal i lanseringsperioden friste med filmer som «Baywatch», «Transformers: The Last Knight», «Allied», «Fences», «Monster Trucks» og «xXx: Return of Xander Cage».

Paramount+ vil bli en del av Canal Digital Satellitts Familiepakke og Canal Digital Kabels Grunnpakke.

- Vi er glade for å være blant de første som kan tilby kundene strømmetjenesten Paramount+, som ytterligere utvider vårt tilbud av innhold og tjenester. Våre kunder ønsker å ha godt innhold de kan se når og hvor de vil, og med denne tjenesten får vår plattform enda rikere og bedre utvalg - ikke minst med kjente filmer man vil kunne se raskt etter kinopremiere, sier Ragnar Kårhus, administrerende direktør i Canal Digital.

Gets kunder kan velge tilbudet inn i grunnpakken.

- Gets kunder har i dag markedets største valgfrihet, hvor de selv skreddersyr sitt tv-tilbud. Dagens avtale gjør valgmenyen enda rikere, når kunder også kan velge inn det fantastiske innholdet i Paramount+. Get har lansert et nytt strømmetilbud hvor kundene også kan se innholdet sitt på nettbrett, PC og Apple-tv. Nå gleder vi oss til å tilby enda mer spennende innhold som kunder kan se hvor og når de selv ønsker, på tvers av plattformer i hele Norge, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get og TDC Norge.