Tom-Marius Olsen har de siste seks årene vært faglig leder for design i Dagbladet. Nå har hatt tatt t-banen fra Hasle og ned til Stortinget for å bli designsjef og prosjektleder i teknologiselskapet VF Tech. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Tom-Marius Olsen er utdannet grafisk designer og har 15 års erfaring som designer fra selskaper som Upstruct i Berlin, Uniform og nå sist i Dagbladet.

- Jeg har hatt mange meningsfulle år i Dagbladet og Aller Media sammen med flinke folk. Nå gleder jeg meg over å komme til et nytt miljø med spennende
idéer og prosjekter i og rundt VF Tech. Jeg tror og håper at jeg med min fagkunnskap og erfaring kan tilføre VF Tech noe nytt, samtidig som jeg gleder meg til å ta fatt på en ny rolle, sier Olsen.

VF Tech er Venture Factorys utviklingsmiljø, som ble et ablert som et eget aksjeselskap våren 2016. Selskapet jobber både med gruppens egne selskaper og med eksterne kunder.

- Vårt fokus er å bygge et seniorlag av rådgivere og prosjektledere i Oslo og så gjør vi alt av programmering ved vårt kontor i Odessa hvor det er lettere å skalere opp med flinke programmerere. Med sin lange erfaring fra Dagbladet passer Tom-Marius perfekt inn som rådgiver for våre kunder og vi får på plass mer UX og design-kompetanse, sier daglig leder i VF Tech, Sondre Husby Rostad.

Dette er ikke første gang de to jobber sammen. Husby Rostad kjenner allerede Olsen som kollega fra sin egen tid i Dagbladet, der han jobbet som produktsjef for DBTV før han ble hentet inn til VF Tech for ett år siden.

Les mer: Går fra Dagbladet til nytt tech-selskap