I dag lanseres Canal Digital på siste versjon av Apple TV. Det skriver Telenors satellitt-tv-selskap i en pressemelding. Det betyr at kunder av Canal Digitals satellitt-tv-produkt kan bruke Apples tv-boks til å se 51 norske og internasjonale tv-kanaler, benytte seg av ukesarkiv og se tv-serier og filmer.

- Nå får endelig norske tv-seere mulighet til å se på de mest populære norske og internasjonale tv-kanalene via en og samme app på Apple TV. Vi tilbyr det bredeste strømmetilbudet av direktesendte tv-kanaler og arkivtjenester, og skal være tilgjengelig på de plattformene som kundene ønsker. Lanseringen på Apple TV er en naturlig videreutvikling av vårt tv- og underholdningstilbud. Tv-seerne kan nå på en enda enklere måte se på det de ønsker, når og hvor de vil, sier Tone Krohn Clausen, produkt- og markedsdirektør i Canal Digital.

Tidligere denne uken ble det kjent at Canal Digital reorganiserer satellitt-tv-virksomheten og etablerer en felles nordisk organisasjon.

Les mer: Slår sammen Canal Digital til ett nordisk satellitt-tv-selskap

Canal Digitals satellitt-tv-kunder har tidligere kunne benytte seg av appen Canal Digital Go på mobil, nettbrett og web. Kundene har også kunnet benytte seg av Chromecast og Airplay slik at de har kunnet flytte tv-innhold fra mobil og nettbrett og over på den store tv-skjermen.

- Apple TV er bra på den store tv-skjermen og med vårt brede tv- og underholdningstilbud så komplimenterer vi hverandre. Den nye tv-løsningen vår på Apple TV utnytter styrken som ligger i den nye teknologien og kundene vil få en helt ny opplevelse av hvordan man kan navigere seg gjennom tv- og underholdningstilbudet, søke seg frem til favorittprogrammer, oppdage nytt innhold og få anbefalinger, forteller Krohn Clausen.