Ifølge Bloomberg har Snapchat nå passert 150 millioner daglige brukere. Det betyr at den raskt voksende tjenesten har lagt på seg 40 millioner daglige brukere siden desember. Snapchat har ikke selv bekreftet eller kommentert tallene.

Twitter på sin side går ikke ut med antall daglige brukere, men har offisielt 310 millioner månedlige brukere. Ifølge anslag gjort av Bloomberg er i underkant av 140 millioner av dem inne på tjenesten daglig.

Twitters administrerende direktør Jack Dorsey skal ha omtalt Snapchats meldingsfunksjon som «moderne» på en teknologikonferanse i regi av Recode denne uken, og anerkjent at Twitter kan oppleves forvirrende.

Nylig ble det kjent at et av grepene Twitter tar er å åpne for mer innhold i Twitter-meldinger, selv om grensen på 140 tegn består.

Les mer: Twitter myker opp tegngrensen