For kort tid siden annonserte Dinamo oppkjøpet av Digitalfjord og etableringen av Dinamo Performance. Nå fortsetter kommunikasjonsbyrået jakten på samarbeidspartnere, og denne gangen har det resultert i et strategisk samarbeid med app- og utviklingsmiljøet Norse Digital.

Les mer: Gründere selger til Dinamo - vil bli store på Google-søk

- Vi har den siste tiden sett en økende etterspørsel etter digitale løsninger som engasjerer og effektiviserer. Selv om vi allerede har et meget kompetent utviklerteam internt, merket vi at vi manglet den siste edgen for å virkelig ta steget opp med de store på digital utvikling. Derfor tenkte vi rett og slett, if you can't beat them, join them, og tok kontakt med de vi mente var best, nemlig Norse Digital, sier administrerende direktør i Dinamo, Hølje Tefre.

Det nye samarbeidet skal gjøre Dinamo konkurransedyktig i møte med selskaper som Making Waves, Bekk Consulting og Netlife Research. Partnerne har allerede hentet inn to nye kunder sammen; Finansportalen og Norsk institutt for bioøkonomi, eller Nibio.

- Begge casene handler om mye mer enn det man ser, blant annet reprogrammering av store databaser, sier Tefre.

Det ligger ingen planer om oppkjøp i samarbeidet, ifølge Dinamo-sjefen.

- Nei, vi har ikke snakket om det. Dette er et rent samarbeid og det som gjør det interessant er at Norse Digital driver med de tingene vi ikke gjør, og vica versa, sier Tefre til Kampanje.

Norse Digital er tilknyttet selskapet Norselab, som i fjor hentet inn Aksel Lund Svindal på en appsatsing som skal digitalisere heiskortet i slalåmbakken.

Les mer: Norsk tek-satsing klar for bakken

- Vi har utviklet mange store digitale prosjekter både i Norge og internasjonalt de siste årene. Vi har blant annet jobbet med alt fra det tre timer lange live-tv-konseptet Kongen av sjakk til implementasjon av Stokkes internasjonale e-handelssatsing. I tillegg har vi mange prosjekter på trappene, hvor vi hjelper kunden med alle ledd innen digital forretningsutvikling. Vi har et stort utviklingsmiljø, men et partnerskap med Dinamo vil gi oss muligheten til å levere hele kundereisen – fra konsept og innhold til utvikling og drift. Det er en kombinasjon for fremtiden, sier Lasse Eriksen Bjørseth, daglig leder i Norse Digital.