Aller-direktør Hildegunn Soldal og administrerende direktør i VGTV, Helje Solberg, er ukens gjester i Kampanjes podkast. De kommer for å snakke om hvordan de bruker sosiale medier og hvor langt man kan gå i samarbeidet uten å ofre relasjonen man har bygd opp med leserne sine.

- Vi er i et forhold med Facebook enten vi vil eller ikke, men som vi vet fra livet, så er det ikke nok å være i et forhold, vi forventer å bli behandlet godt, sier Helje Solberg i podkasten.

Medietoppene reagerer også på anklagene som er rettet mot hvordan Facebook angivelig vekter nyheter fra liberale mediehus tyngre enn konservative mediehus.

Les mer: - Skremmende av Facebook

Dessuten snakker vi også om Snapchat og både Soldal og Solberg forteller mer om samtalene de er inne i med Snapchat akkurat nå.

- Vi må snakke sammen. Snapchat har sagt at de vil lansere Discover i Norge, så det handler om å finen partnere. De har en hypotese at norsk innhold vil føre til at flere vil bruke Discover, så gjenstår det å se om det er mulig å tjene penger på dette, sier Soldal.

Hør podkasten her, og husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.