Apples direktør for internett- og musikktjenester, Eddy Cue, skal ha uttrykt interesse for å kjøpe Time Warner i et møte med selskapets strategidirektør Olaf Olafsson i fjor, skriver Financial Times. Møtet fant sted for å diskutere kommersielle samarbeid mellom Apple og Time Warner.

Time Warner eier blant annet HBO, produksjonsselskaper Warner Bros og kabel-tv-selskapet Turner, som også sitter på rettighetene til NBA-basketball. Apples interesse for selskapet blir satt i sammenheng med en økt satsing på tv og eksklusivt innhold.

Les mer: Google tar innpå Apple i kampen om tv-skjermen

Samtalene om et kjøp skal imidlertid ikke ha utviklet seg videre, og involverte ikke Apples toppsjef Tim Cook eller Time Warners toppsjef Jeff Bewkes, ifølge Financial Times.

Les mer: Spotify vokser videre - men tjener ikke penger