Omsetningen var på 1,09 milliarder dollar, et fall på 11 prosent sammenlignet med samme kvartal i fjor. Da leverte selskapet et overskudd på 22 millioner dollar. Resultatene er imidlertid over det selskapet hadde forventet, ifølge finanssjef i Yahoo, Ken Goldman.

Yahoo har den siste tiden vært på utkikk etter mulige kjøpere for deler av virksomheten, og selskapet opplyser at de fortsetter sine samtaler med «interesserte strategiske og finansielle partnere».

Tidligere i år måtte Yahoo si opp 1.700 ansatte, eller 15 prosent av arbeidsstokken, sammen med flere prosjekter i selskapet som administrerende direktør Marissa Mayer anså som ulønnsomme. Det gjaldt blant annet en streamingtjeneste som ble sett på som Yahoos svar på Netflix og YouTube.

I forrige uke ble det kjent at den britiske avisa Daily Mail vurderer å legge inn bud på Yahoo