Ifølge The Wall Street Journal har avishuset kontaktet flere andre interessenter med tanke på å legge inn et bud. En talsmann for Daily Mails nettavis sier at forhandlingene er i en svært tidlig fase, og det er ikke sikkert at det vil komme noe tilbud i det hele tatt.

Yahoo har ikke kommentert utspillet fra Daily Mail. Det amerikanske selskapet er under sterkt press for å få fart på omsetningen. Starboard Value, som er en stor eier i nettselskapet, ønsker et skifte i ledelsen.

Tidligere i år måtte Yahoo si opp 1.700 ansatte, eller 15 prosent av arbeidsstokken, sammen med flere prosjekter i selskapet som administrerende direktør Marissa Mayer anså som ulønnsomme. Det gjaldt blant annet en streamingtjeneste som ble sett på som Yahoos svar på Netflix og YouTube.

Starboard Value gjorde det klart i februar at de ønsket å få avsatt Mayer og styret i Yahoo. Det er det tredje forsøket på å fjerne ledelsen i Yahoo siden 2008, alle ledet av ulike aksjonærer som er frustrert over de gjentatte forsøkene på å snu den negative utviklingen i selskapet.

Yahoos virksomhet har falt etter at Mayer tok over, samtidig som annonsørene pøser penger inn i digital markedsføring, det meste til rivalene Google og Facebook.

Aksjene i Yahoo har falt med rundt 30 prosent siden slutten av 2014, og situasjonen har satt Mayer under stadig mer press for å gjøre drastiske tiltak.