Tilbudet i strømmetjenester, og dermed potensielle Netflix- og HBO-konkurrenter, øker stadig.

Denne uken skrev Kampanje at Youtube lanserer en ny betal-tjeneste ved navn Youtube Red i november. Brukere av YouTube Red kan laste ned videoer som senere kan ses offline. I tillegg slipper de å se reklame. Tjenesten skal koste 10 dollar i måneden.

Les mer her: Youtube lanserer betal-tjeneste

Nå skal også Disney lanserer ny betal-tjeneste. Tjenesten skal hete DisneyLife, og koste mellom 10 og 15 dollar i måneden. Det melder Wall Street Journal (WSJ).

Innholdet på tjenesten vil være Disney- og Pixar-filmer, serier fra Disney-channel, musikk og bøker. DisneyLife lanseres i Storbritannia i november, og resten av Europa neste år. Ifølge WSJ har Disney ingen foreløpige planer om å lansere tjenesten i USA.