Bente Sollid Storehaug skriver i et blogginnlegg at hun avslutter forholdet til Dinamo og inngår en aksjonæravtale med det franske selskapet ESV Digital.

Det skjer bare få måneder etter at hun ble daglig leder i ESV Dinamo, som skulle være et samarbeid mellom ESV Digital og Dinamo.

Storehaug blir nå administrerende direktør for ESV i Norden, og skal bygge opp selskapets nordiske tilstedeværelse sammen med Pål Petersen, tidligere direktør i Storebrand og kommersiell direktør i det norske teknologiselskapet Cxense.

- Når dører i livet lukkes, åpnes gjerne en ny fremtid. Jeg har aldri gått til en større utfordring enn den jeg nå takker ja til. Aldri har det føltes mer riktig. Aldri før har jeg kjent på en like stor begeistring for det jeg skal gjøre, skriver Sollid Storehaug i blogginnlegget.

ESV Digital har i tillegg til hovedkontoret i Paris også kontorer i USA, Brasil, Storbritannia, Italia, Spania og Luxembourg

I mai inngikk Dinamo et samarbeid med ESV Digital og opprettet ESV Dinamo. 

Les mer her: Dinamo starter digitalselskap

- Det er ingen andre aktører i Norden som er i nærheten av å kunne tilby en tilsvarende løsning. Vi er derfor stolte over at ESV velger Dinamo som sin samarbeidspartner, sa Hølje Tefre, administrerende direktør i Dinamo den gang. 

Det har foreløpig ikke lykkes Kampanje å få ytterligere kommentarer fra Bente Sollid Storehaug og Hølje Tefre.

Les også: Kraftig resultatfall for Dinamo