Over 1.300 kunder i både det offentlige og private har konkludert. De rangerer Sopra Steria høyest i konkurransen Årets konsulenthus i 2024.  

.- Dette er stort! Det er klart vi både er stolte og takknemlige for at vi også i år får den gjeve utmerkelsen som Årets konsulentselskap, sier Solfrid Skilbrigt, HR- og strategidirektør i Sopra Steria. 

Les også: Virke deler ut årets konsulentpriser - Sopra Steria, Deloitte og Ey kjemper i toppen

Skilbrigt mener prisen er et bevis på den verdifulle jobben konsulentene i Sopra Steria  gjør hver dag,

- Denne prisen er derfor til alle i selskapet vårt, sier hun. 

Prisen deles ut av Virke og Konsulentguiden, og har vært en bransjepris de siste 16 årene.

- Nivået i år har vært skyhøyt og mange av finalistene har bistått offentlig sektor og private bedrifter i omfattende digitaliseringsprosjekter. Flere har tatt i bruk kunstig intelligens i sine løsninger. Konsulentselskapene scorer dessuten svært høyt på faglig kompetanse og innovasjonsevne, sier jurymedlem Hanne Christensen Lystad, bransjeleder i Virke Rådgivning.

Finalistene til årets konsulentselskap 2024 var: AFF, Bouvet, Capgemini Consulting, Deloitte, EY og Sopra Steria.

- Konsulentbransjen er en svært viktig bransje i Norge. Den står for innovasjon med henhold til teknologi, metodikk og praktisk anvendelse av nye forskningsresultater, sier juryformann Svein Stavelin.

I juryens begrunnelse skriver juryen at Sopra Steria i en årrekke har vært blant Norges mest fremragende konsulentselskap.

- Sopra Steria er ledende innenfor digitalisering, innovasjon og bærekraft og gjennom datterselskapene Eggs Design og Footprint bistår de norske virksomheter i både det offentlige og private med bærekraftig og grønn omstilling, heter det. 

Vil du få siste nytt fra medie- og kommunikasjonsbransjen før alle andre? Last ned Kampanje-appen og få nyhetsvarsler rett på mobilen.